Typer av klass Åtta Lastbilar

Enligt Commercial Truck Trader , är en klass - åtta lastbilen en med en totalvikt ( bruttovikt ) för £ 33.001 . eller mer. Dessa är de största kategoriseras fordon enligt definitionen enligt viktförhållanden av den amerikanska regeringen . Klass åtta lastbilar används vanligtvis på byggarbetsplatser eller för långväga arbete . Semi -Trucks

Sedan semi - lastbilar måste vara tillräckligt stor för att bära tunga frakter , väger de också en hel del . Ett exempel är 2000 Peterbilt 379 , som har en 550 - hästkrafter Caterpillar C15 motorn . Dessutom är den utrustad med en 18 - växlad växellåda och har en 260 - tums hjulbas .
Dumper

Med en bakaxel vikt på 40.000 pund. , Dumprar liksom 1991 Mack Superliner RWS713 är exempel på klass - åtta lastbilar . Den har en 550 - hästkrafter , V - 8 motor och en 18 - växlad växellåda . Framaxeln vikt är £ 12.000 . , Varvid dess totala vikt till över 50.000 totalt lbs .
Cement Lastvagnar Till Salu

Cement lastbilar är en typ av klass - åtta lastbil ses vanligen omkring byggarbetsplatser . Eftersom dessa lastbilar bära tunga laster av material i den bakre delen av fordonet , är den bakre axeln vanligtvis hög i vikt och utformad för att vara mycket stark . Bilarna har också stora , starka motorer för att dra tunga laster .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143547.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.