Transmission Alternativ i en 1985 Subaru Brat

Den smarta bil /pickup kallas Subaru Brat debuterade 1978 som den minsta lastbilen på marknaden . I likhet med Ford Ranchero och Chevrolet El Camino , men mycket mindre , var Brat baserad på Subaru vagnschassi men ersatte baksätena och lastutrymme med en pickup säng . Varumärket växande rykte för pålitlighet och erfarenhet med fyrhjulsdrift gjorde Brat en förvånansvärt kompetent liten lastbil . Historia

En boxermotor 1,6 - liters fyrcylindrig motor är standard i modeller fram till 1981 , då den ersattes av en boxermotor 1,8 - liters fyra . År 1982 var Brat uppdaterats till dagens Subaru vagn plattform och fått sportigare alternativ, inklusive en T - top och en turboladdad version som säljs i 1983 och 1984 . Den Brat såldes i USA fram till 1987 , och fortsatte i andra delar av världen fram till 1993 .
Transmission Alternativ

Subaru Brat erbjöds endast med en femväxlad manuell växellåda 1985 . En fyra - växlad automatlåda fanns tillgängliga på den turboladdade Brat , dock . En enda rad överföring fallet användes på basen DL -modellen , medan de dyrare GL presenterade en dual -range överföringen.
Ytterligare information

den Brat namn är en förkortning för " Bi - drive Recreational All - terrain Transporter . " En av fordonets kännetecken är ett par av bakåtvända hoppa säten monterade i sängen , gör det möjligt för Brat att bära upp till fyra passagerare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142507.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.