Hur man programmerar Keyless Remote till '97 C/K1500

Chevrolet C/K1500 hänvisar till en serie pickup bilar som så småningom döptes till Silverado. Den C1500 är två-hjulsdrivna version av lastbilen, och K1500 är det fyra-hjulsdrivna version. Om du har förlorat ditt lastbilens nyckellösa fjärrkontroller, eller om du köpt bilen används och det kom inte med fjärrkontroller, kan du programmera keyless inresa hemma. Fjärrkontrollen du använder måste vara från en 1997 C/K1500 lastbil. För att säkerställa att fjärrkontrollen är kompatibel, köpa den från en Chevrolet-återförsäljare. Saker du behöver
Byglingstråd
Visa fler instruktioner
1

Hitta C/K1500 s diagnostiska port under ratten. Porten är på den vänstra sidan av instrumentbrädan under ratten, och den har 16 små hål.
2

Räkna till det fjärde hålet, med början från vänster av den översta raden. Sätt ena sidan av din bygel fast i hålet.
3

in den andra änden av bygel i det åttonde hålet på den översta raden. Detta är den sista hålet på höger. Din lastbil dörrlås kommer att gå igenom låsa /låsa upp cykeln.
4

Tryck och håll "Lock" och "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen samtidigt. Fortsätt att hålla knapparna tills dörren låses går igenom sin cykel igen. Detta bör ta 15 till 20 sekunder.
5

Håll samma knappar på en annan fjärrkontroll om du programmerar mer än en. Ta bygel ur den diagnostiska porten när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142305.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.