Hur man tar bort den Bäddlinje Från en Toyota Truck

De flesta Toyota pickup lastbilar kommer med en stock säng liner, vilket hjälper till att skydda flaket från att repas eller skadas medan dragande tunga laster. Bed liners finns kommersiellt tillgänglig som en spray-on på tätningsmedel eller en drop-in foder som skall fästas i sängen --- den typ som de flesta Toyota-truckar har. Eftersom spray-on liners sällan tillämpas på Toyota sängar, stegen nedan beskriva avlägsnandet av liners på drop-in sort. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som fäster foder på flaket, med hjälp av en stjärnskruvmejsel skruvmejsel. På Toyotas truckar är dessa vanligtvis införas på de bästa sidorna av sängen väggar och strax under bakrutan i kabinen. Håll skruvarna om du planerar att ersätta fodret.
2

Drop sängens bakluckan och ta bort hörn skruvarna som håller sin lilla bit av foder. Bänd upp den sida av fodret som hänger över bakluckans väggen och ta bort hela stycket. Addera 3

Bänd upp kanten på huvudsakliga sängen liner genom att sätta fingrarna i utrymmet mellan slutet av sängen och bakluckan. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp fodret, vilket kan vara svårt. Lyft fodret från sängen slut och sakta röra sig mot väggarna.
4

Applicera kraft med hjälp av en vän att lyfta fodret upp och ur sängen. Använd även kraft och tryck när du lyfter fodret ut så att du inte skadar Toyotas färg eller finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142172.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.