Tankbil Specifikationer

Tank lastbilar används för att flytta alla typer av vätskor från den plats de är tillverkade eller beredda att där de kommer att förfinas, säljas eller användas. Dessa lastbilar är speciellt utformade för att begränsa rörelsen av vätskan i tanken. Denna begränsade rörelse hjälper till att upprätthålla lastbilar stabilitet. Tankbilar är också utformade för att hantera vätskor med specifika tätheter. 80 BBL

En 80 BBL tankbil har en enda avdelning i tanken. Den kan lagra upp till 12.720 liter. Densiteten för vätskan i tanken måste vara £ 2,2 per liter eller ljusare för att inte överstiga den dragande förmågan hos en 80 BBL tankbil. Det finns tre bafflar tvärs över botten av 80 BBL tankbil. Dessa bafflar löper parallellt med axlarna i tanken stammen. Syftet med bafflarna är att bromsa rörelsen av vätskan i tanken lastbilen när den färdas. Tanken dräneras vid baksidan av lastbilen genom en 6-tums munstycke. Munstycket har fjärilsventiler att hjälpa till att kontrollera hastigheten att vätskan lämnar tanken.
Petroleum Tank

Petroleum tankar är vanligtvis 100 BBL tankar eller större. Dessa tankar är aldrig fylls helt full på grund av de expansionsmöjligheter av petroleum. Den 100 BBL tank rymmer upp till 15.900 liter. Tanken på en petroleum tank kan hantera tryck upp till 3,3 PSIG. Tanken på 100 BBL tanken är ovalt och mäter 58 inches med 94 inches. Tanken är fast monterad till lastbilen utan vridningspunkter mellan hytten av trucken och tanken. Två bakaxlar med dubbla hjul på varje axel ger stöd till tanken.
125 BBL tankbil

en avdelning 125 BBL tankbil kan hålla upp till 20.000 liter. En 125 BBL tank provtrycks upp till 5,0 PSIG. Innehållet insidan av 125 BBL tank bör inte överstiga 90 grader Celsius. Densiteten av innehållet inuti av en 125 BBL tanken kan ha tätheten av £ 2,2. per liter. Minst tre skärmar krävs i tanken på en 125 BBL lastbil. Varje baffel är svetsad till väggen på tanken. Skärmarna har 4-tums ventilationshål så att vätskan att röra sig genom baffeln i en långsammare takt. Hålen i bafflarna minska vågorna från att skapas i tanken. Den 125 BBL tanken är oval och mäter 58 inches med 94 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142652.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.