Information om 1990 Ford Ranger

Den 1990 Ford Ranger kommer ofta upp som ett av de bästa exemplen på en Ford framgångssaga, och är fortfarande en populär ekonomi pickup många år efter dess produktion kör slutade. En bra säljare då, har denna bil ett rykte för att få jobbet gjort på en budget. Historia

Ranger linjen debuterade 1983, och 1989 var det den bäst säljande kompakt lastbil av eran. Följande år såg inte alltför mycket förändring i specifikationerna, men 1990 års körning har blivit noteras som särskilt trovärdig med en solid drivlina.
Fördelar

Ranger infördes mångsidigheten hos en pickup kombinerat med ekonomin av en kompakt. Dess blygsamma specifikationer motsäger sitt arbete potential, och är också en bra utgångspunkt för bilister förtjust i förändringar. Den 1990-modellen betraktas som en "fullt utvecklad" variant av Ford fläktar.


Överväganden Ranger symboliserar Detroits ansträngningar att anpassa sig till den japanska importen under 1980-talet , och tillsammans med Ford Taurus signalerade företagets önskan att kombinera amerikanska känslor med japansk effektivitet.
Identifiering

1989-1990 Rangers såg en redesign som förde dem i linje med utseendet på större Ford lastbilar, och även nya tillägg t.ex. bakre låsningsfria bromsar. Det finns två axelavstånd storlekar - 107 och 125 tum för SuperCab versionen. On-demand 4X4 var frivillig, och sändningarna var fem-växlad manuell eller fyra-växlad automatlåda. Den översta trim är XLT.
Funktioner

Motorer börja med en fyrcylindrig 2,3 liters och 110 hästkrafter, går upp till en 2,9 liters V6 gör 140 hästkrafter. Bensintanken mäter 17 liter, med effektivitet redovisas som 24 miles i staden för basmodellen.
Varning
p Det har förekommit flera återkallelser för 1990 Ranger- -en av de tidigaste redan 1989 på grund av varvtalsreglering. Sedan dess har Ford utfärdat totalt fem återkallelser för denna modell år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140509.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.