Bentley GT Speed ​​specifikation

The Bentley Continental GT Speed ​​är en exotisk lyx sportbil som producerades från 2008 och 2010. GT Speed ​​är en modifierad Continental GT coupe med en power bula, vissa ändringar utrustning och en mer hotfull utseende. På toppen av den kontinentala linjen vid tidpunkten för introduktionen var GT Speed ​​senare skuggan av Continental Supersports. GT Speed ​​har tillräckligt med kraft för att sätta det i sann superbil territorium, men har köregenskaper mer som en grand tourer än en ren sportbil. Motor

För Continental GT Speed, tog Bentley den massiva 6,0-litersmotorn från standard Continental GT och modifierade den för ännu mer makt. Den dubbla turboladdade W12-enheten är i huvudsak två uppsättningar V-6 cylinderraderna påverkar centrala drivaxeln. Motorn har dubbla överliggande kammar och 48 ventiler. Borrning och slaglängd är 3,31 och 3,55 inches, med ett kompressionsförhållande på 9,0 till 1. I GT Speed ​​trimma W12 gör 48 hästkrafter mer än en vanlig Continental GT. Uteffekten mäter 600 hästkrafter vid 6000 rpm och 553 £-fötter vridmoment vid 1.750 rpm.
Drivlina och chassi

stora Bentley använder en front-motor, alla -wheel drive konfigurationen. Den enda sändning valet är en sexväxlad automatlåda med paddlar-skiftade manuella kontroller. Den Speeds uppgraderingar är inte begränsade till motorn. Upphängningssystemet stelnade, som består av dubbla triangellänkar fram och en multi-link setup i den bakre. Större krängningshämmare par med luftstötdämpare för ett planat åktur. En av fyra dämpande inställningar kan väljas av föraren, allt från bekväma till sportigare. GT Speed ​​har också retuned styrningen för ett skarpare svar. Fyra hjul ventilerade skivbromsar med elektroniska långsamma bromskraftfördelning ner saker.
Exteriör och interiör

Medan Continental GT uppnår en mer ståtlig utseende, GT Hastighet ser fet och medelvärdet. Detta uppnås genom en mer upprätt grill, större luftintag, en sänkt hållning och unika 20-tumshjul insvept i stora 275/35ZR-20 Pirelli P-Zero däck. The Bentley exteriör mäter 189,1 inches lång, 75,4 inches bred och 54,3 inches tall. Med en 108.10-tums hjulbas, GT Speed ​​tips skalorna på £ 5180. Inne i bilsäten fyra med 42,3 inches av främre benutrymme och 30.2 inches av bakre benutrymme. Läder täcker de flesta ytor i bilens hytt med äkta trä accenter. Ett navigationssystem är standard.
Prestanda

Car and Driver test under 2008, Continental GT Speed ​​accelereras 0-60 mph på 4,0 sekunder, slår igenom kvartal mil i 12,5 sekunder vid 114 mph. Bilen bromsade 70-0 mph i 162 meter och fick 0,95 g lateral acceleration i skidpad testning. Förare bör förvänta bränsleekonomin med cirka 10 mpg i staden och 17 mpg på landsväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140144.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.