1987 Ford Thunderbird specifikation

Ford Thunderbird hyllades som den första personliga lyxbil som produceras av en amerikansk tillverkare när det infördes 1955 . Under årtiondena efter starten , har Thunderbird gått igenom tolv generationer av förändringar , och har dykt upp på Motor Trend Årets bil listan fyra gånger , bland annat 1987 . 1987 års modell var den första av den tionde generationen av Thunderbirds , även om mycket av bilens design var oförändrad från 1986 -modellen . Motor

1987 Thunderbird kom standard med en 3,8 liters V6-motor med 120 hästkrafter , som erbjuder en valfri uppgradering till en 5,0 liters V8-motor som hade 150 hästkrafter . Den Thunderbird Turbo hade en 2,3 liters turboladdad fyrcylindrig motor som ger upp till 190 hästkrafter .
Transmission

Thunderbird kan utrustas med en automatisk växellåda , en fyra - växlad manuell växellåda eller en femväxlad manuell växellåda . Den fem - växlad manuell växellåda erbjuds en ökning av hästkrafter , vilket innebär att standarden 150 hästkrafter för Thunderbird Turbo upp till 190 .
Body

kropp 1987 -modellen har inte förändrats dramatiskt från den tidigare modellen . Ford gjorde dock införa en ny aerodynamisk strålkastardesign , ventiler i luvan och en omdesignad front galler .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139645.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.