Mazdaspeed3 specifikation

Den Mazdaspeed3 (MS3) har vunnit popularitet under de senaste åren som ett billigt, kraftfull kombi. Tar Mazda3 plattformen, tillägger MS3 sporten trim och styling, en mer kraftfull motor och sport fjädring tuning. Den ökade effekten och förbättrad fjädring påverkar prestanda, vikt och bränsleeffektivitet bilen. Engine Performance

2010 MS3 använder en 2,3-liters, turboladdad, rak fyrcylindrig motor som genererar 263 hästkrafter vid 5500 rpm och 280 foot-pounds av vridmoment vid 3000 rpm. Den enda sändning alternativet är en sex-växlad manuell. Addera Yttermått

totala längd MS3 är 177,6 inches, bredden är 69,7 inches och höjden är 57.5 inches. Den har en tjänstevikt på 3,245 pounds och en markfrigång på 4,7 inches.
Interiör Dimensioner

MS3 rymmer fem personer, inklusive föraren, och har 17 kubikmeter lagringskapacitet i den bakre luckan. Den främre takhöjd och benutrymme är 38,9 inches och 42 inches, respektive. Den bakre takhöjd och benutrymme är 38 inches och 36,2 tum, respektive.
Bränsleeffektivitet

Bränsletanken bär 15,9 liter bränsle. Den MS3 klarar av 18 miles per gallon i staden och 25 miles per gallon på motorvägen, för en genomsnittlig bränsleeffektivitet 21 mpg.
Standard Egenskaper och tillbehör
< p> Den MS3 har en mängd standard funktioner, såsom förare och passagerare fram och sido krockkuddar, fyrhjuliga låsningsfria bromsar, antispinn, dimljus och en trådlös mobiltelefon anslutningsavgifter. Förutom de vanliga funktionerna, erbjuder Mazda alternativ i form av paket och individuella val. Några av dessa alternativ är satellitradio, bi-xenon-strålkastare, automatiska strålkastare, en högpresterande ljudsystem, ett navigationssystem och keyless inresa och alternativ start.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139249.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.