Audi S4 Vs. RS4

I en värld av snabba bilar, människor älskar val och uppgraderingar. Den ärevördiga Audi 4-serien är försedd med både av dem. S4 är en omedelbar uppgradering medan RS4 är en fortsatt uppgradering på betydande S4. Den avvägning, naturligtvis, är priset. Going snabbare är sällan billigare och gör det i en lyxig sedan är ganska mycket garanterat att bli dyrt. Sannerligen, börjar RS4 på över $ 65.000 och kan nå priserna så högt som $ 80.000. Exteriör

Även om båda bilarna delar plattform för grundläggande Audi 4, delar de knappt något av den ursprungliga karosseri och RS4 upstages S4 på alla sätt. Medan S4 sport svällande fendrar, RS4 s fendrar är större. Den RS4 uppgraderar också med en aluminium huv och skärmar för att minska i vikt. Båda har en subtil spoiler på baksidan och naturligtvis badging att beteckna sin överlägsna ställning över allt annat än ödmjuk vanlig 4. Addera Interiör

int han sfärer av lyxiga sportbilar , går snabbare innebär också att gå snabbare i stil. Båda bilarna har läder inslagna interiör bitar, liksom ratten, växelspaksknopp och bromsar handen. De har också båda har artighet läder sittplatser för Recaro Racing, en high end racing seat tillverkaren. En serie av navigation och sunda alternativ systemet avrundar den inre förpackningen. Det är mycket liten skillnad mellan de två när man sitter inne på ett stillastående.
Drive Train

Både S4 och RS4 fortsätta trenden muskelbilen av shoehorning en stor motor i en liten bil. Båda har en 8-cylindrig motor och aktiv fyrhjulsdrift transmissioner, med RS4 tillsätta 80 hästkrafter till S4: s 360. Det S4 delar denna makt jämnt mellan fram-och bakhjulen medan RS4 delar den 60/40 med den extra kraften går till bakhjulen. Detta är för att kompensera den främre diskrepans ändvikten vid kurvtagning. Båda bilarna har också sexväxlade manuella växellådor.
Acceleration

S4 accelererar från stillastående till sextio miles i timmen i en ganska imponerande 6,2 sekunder. Men RS4 övertrumfar detta med nästan 2 sekunder, kommer upp till sextio på 4,5 sekunder. Det S4 driver en imponerande 13,7 andra gången fjärdedel mil, medan RS4 kör en hel del snabbare, vända i en tid slip av 13 sekunder blankt. Bromsning hastigheter, nästan lika viktig, och båda går 60-0 i ungefär 110-115 meter.
Hantering

Som med resten av den speciell, bilarna är allt mer aggressiva i sina ups hanteringssats. De båda har multi link framvagnen med bakre kontroll barer. Båda är täta, med RS4 är förutsägbart hårdare än S4. Men offrar varken bil komfort för hantering, men med den alltid närvarande all wheel drive, har de inte till. Båda bilarna har en vändradie på 36,4 meter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138517.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.