Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1965 Chevy Nova Colors

Den 1965 Chevrolet II Nova var förra året den första generationen Nova kropp stil byggdes. Det introducerades först av General Motors 1962. Nova kom i flera färger och inredning alternativ. Många av färgerna var olika nyanser av blått men andra val var tillgängliga. Bilen själv kom i antingen en tvådörrars coupe, fyra-dörrars sedan, cabriolet och kombi. Blue Exteriör Shades

Chevy II Nova kom i flera olika nyanser av blått, inklusive Danube Blue, en mörkblå färg som liknar marinblått, och Mist Blue, en mörkare nyans av baby blue. Willow Grön såg ut som kadett blå. Nassau Blue var en himmelsblå färg. Två nyanser av turkos fanns tillgängliga på fordonen samt. Dessa inkluderade den lättare och mer turkos utseende Artesian Turquoise och mycket mörka Tahitian Turquoise. Glacier Gray, trots sitt namn, var en skugga mellan Mist Blue och Willow Green.
Ljus Exteriörfärger

flesta färgerna som erbjuds på 1965 Chevrolet Nova var mörkt . Ljusare färg val ingår två nyanser av gult, Goldwood och Crocus Yellow. Den grundläggande vita färgen hette Ermine White. En ljusbrun färg hette Cameo Beige och ljus silver hette Silver Pearl.
Mörka exteriörfärger

Andra Nova färger ingår Glen Green, som såg ut som en mörk skog grönt, och en lätt-till-mörkbeige heter Sierra Tan. Nyanser av rött ingår Milano Maroon, Rally Red, som var den ljusaste av de röda, och Regal Red, vilket var en nyans mellan Milano Maroon och Rally Red. Madeira Maroon var överlägset den mörkaste av de röda färgerna målade på Nova. Evening Orchid är den sista av de mörka Nova färger. Det var en korsning mellan mörk lavendel och grått.
Interiör färger

Interior färgval ingår grundläggande vit, svart, röd och mörkröd. Specialty färger ingår nyanser av grönt, rödbrunt, turkos och beige.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138051.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.