Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur Duplicera bilnycklar med chip för en 2007 Toyota Corolla

Att ha en extra bilnyckel är viktigt för alla förare . Om du låser din nyckel inne i din bil eller förlora det , kommer att ha en extra nyckel spara massor av tid , stress och pengar . Toyota Corolla använder en programmerbar knapp med speciella koder , vilket gör det omöjligt att göra en kopia av en metall nyckel på en järnaffär . Tomma programmerbara knappar kan göras av en Toyota -återförsäljare eller en auto låssmed . Att ha en dubblettnyckel gjorde inte tar lång tid när du hittar rätt ställe . Instruktioner
1

Köp en tom nyckel specifikt för en 2007 Toyota Corolla . Du kan göra detta på din Toyota -återförsäljare eller en online-butik , såsom iKeyless , Bil och fjärrkontroll lastbil eller Auto Transponder .
2

Boka tid med en auto låssmed som arbetar på transponder nycklar specifikt program din tomt nyckel . Du kan också gå till en Toyota -återförsäljare för att få nyckeln programmerad .
3

Ta med bevis om fordonets ägare och VIN-nummer . Detta kan hittas på bilens registreringsnummer eller om försäkringen dokumenten . Nyckelämnet kommer sedan programmeras enligt särskild kod , som gör det möjligt för att fungera med din 2007 Toyota Corolla .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137532.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.