Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1995 BMW 740i Specifikationer

BMW 740i tillverkas i Tyskland. Storleken på bilen är mycket som alla andra sedan, att den fungerar för familjer samt de som letar efter något lite mer sportig. Betraktas som en lyx bil, kan det vara något dyrare att reparera än USA-tillverkade bilar. Motor

BMW 740i anses vara en midsize bil. De fyra-dörrars bil rymmer fem passagerare. Den drivlinan konfiguration är främre motor med bakhjulsdrift. Motorns varvtal vid 60 mpg i högsta växeln är 1900 rpm. Den slutliga-utväxling är 2.49 till 1. Motorn är en vätskekyld V8 med ett kompressionsförhållande på 10 till 1. Här finns fyra ventiler per cylinder och kan generera 282 hästkrafter vid 5.800 rpm. Motorns redline är 6.500 rpm.
Storlek specifikationer

Med en hjulbas på 115,4 inches, går bilen 196,2 inches i längd, 73,3 inches i bredd och 56,5 cm i höjd. Den har en markfrigång på 4,7 inches. Basen vikt 740i är £ 4145, och bränslet kapaciteten är 22,5 liter. Detta ger bilen en vikt effektförhållande på 14,7 hästkrafter per kilo. Lastkapacitet är 13 kubikfot.
Bränsle och skatter

bränsleekonomin av bilen är 16 mpg i staden och 24 mpg på landsväg. Detta ger bilen ett uppskattat intervall av 360 miles under stadskörning och 540 miles på motorvägen. Detta satte 740i i schablonskatt utbudet av "gas MATVRAK," lägga lite mer på priset, beroende på var du köper bilen.
Fjädring och bromstest

Suspensionen arbetar i fronten på MacPherson fjäderben med dubbla pivot undre länkarmar. Dessa arbetar på spiralfjädrar med gas-tryckstötar och en krängningshämmare. Den bakre fjädring är liknande, men med multi-link istället för dubbel-pivot. Styrningen är en återcirkulerande boll med variabla hjälpkraftsläget. De främre bromsarna är ventilerade skivor som är 12,8 inches i diameter. De bakre bromsarna är fasta med samma diameter. Ett låsningsfritt bromssystem är standard på 740i. Hjulen är 16 av 8 inches i storlek och är tillverkade av gjuten aluminium.
Instrumentering

Fordonet levereras som standard med full instrumentering, inklusive en hastighetsmätare, varvräknare, bränsle mätare, temperatur-märkning och en multifunktionell färddator. Det finns varningslampor för säkerhetsbälten, krockkuddar, kontrollera motorn, olja, batteri, bromsvätska, ABS, antispinn och dörren på glänt. Samtliga lampor har en ringklockan ljud larm också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136475.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.