Hur man designar en ny bil Style

En bils design hänvisar generellt till bilens stil, eller hur det ser ut. Detta tar inte hänsyn till vad som finns under huven eller kvaliteter av delarna, utan snarare det estetiska överklagande av bilen och hur det ska se ut. Om du vill utforma nya bilar stilar, måste du först studera de stilar av befintliga bilar och se hur du skulle ändra eller förbättra dessa stilar för din design. Saker du behöver
Papper
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Beakta befintliga bil stilar. Oavsett om de är bilar och lastbilar, hybrider eller sportbilar, hur en bil ser är designen. Observera hur de delar av bilen passa ihop, och vilka allmänna utseendet som skapar. Gör prov skisser av befintliga bil stilar om du vill öva tillämpa bil stilar på papper.
2

Rita en plan för en bil. Skapa så många stilar som du vill genom att blanda och matcha ihop olika aspekter av olika stilar. Du kan till exempel skapa en lastbil med en sportbil främre änden och en snygg säng som är mer aerodynamisk. Du kan också ta en sedan och ändra kurvorna så att det är blockier och mer klassiskt utformade som bilar på 1940-talet och 1950-talet. Alternativen är verkligen upp till dig.
3

Settle dina designer på en enda bil design. Ta mönster du gillar bäst och skapa en design som du tror är den mest framgångsrika och attraktiva. När du har designen klar, har du skapat en ny bil stil. Åtminstone på papperet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115954.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.