Vilka är nackdelarna av elbilar?

Elbilar är tippad som en möjlig lösning på de problem som är förknippade med olja utarmning och klimatförändringar. Bilarna kräver inte bensin som bränsle, och därför inte bränner fossila bränslen eller avger koldioxid i atmosfären. Elektrisk Infrastruktur
p Det är för närvarande mycket lite infrastruktur som inrättats i USA för att stödja tillväxten av en elbil flotta. Ett rikstäckande nätverk av offentliga laddningsstationer skulle vara nödvändigt för att stödja en bas av elbilar. Det finns för närvarande mindre än 1000 laddningsstationer i USA, med den majoritet som ligger i Kalifornien och Oregon.
Fotgängare Farliga

Eftersom elbilar saknar en förbränningsmotor , fordonen är mycket tystare än en traditionell bensindriven bil. Trafikskador kan öka i den utsträckning som fotgängare förlitar sig på ljudet av ett fordon för att undvika att närma trafiken.
Laddningstid

Elbilar kräver mycket mer tid att ladda sina batterier än det tar att fylla upp ett traditionellt fordon med bensin. Tesla Elbil, som är en av de nyare modellerna, har en laddning på 32 miles på vägen per timme kostnad.
Omfång mellan Uppladdning

Electric bilar har en begränsad räckvidd jämfört med bensindrivna sådana. Tesla har en räckvidd på 244 miles mellan laddningar. Addera beroendet av fossila bränslen

Eftersom elbilar inte bränner fossila bränslen, de är renare än bensindrivna fordon. Men, som i oktober 2009 är fyrtiofyra procent av elen i USA genereras av kol, vilket skapar koldioxidutsläpp vid förbränning. Denna delvis uppväger fördelarna med eldrivna bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112652.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.