1991 GMC Sierra specifikation

Genom åren General Motors har producerat många olika märken och modeller av bilar och lastbilar. Varje bil och lastbil görs på olika sätt och är skild från resten av vissa specifikationer. Dessa specifikationer är egenskaper hos bilen som används för att tilldela klassen bilen eller lastbilen passar in, såsom lyx eller kompakt. GMC Sierra var en pickup som produceras av General Motors i många år. Under åren har förbättringar gjorts på trucken och nya specifikationer har lagts till för att köpa bilen mer lockande för konsumenterna. Under 1991 gjordes stora förändringar i lastbilen som gjorts i fråga om att dess specifikationer och funktioner. Axelavstånd

1991, fanns det fyra modeller av GMC Sierra tillgängliga på marknaden för försäljning. Var och en hade sina egna unika specifikationer när det gäller hjulbas. Mätt i inches, var axelavståndet för varje modell av lastbilen antingen större eller mindre. Den förlängda hytten med en lång säng hade en hjulbas som mätte 155,5 inches. Den förlängda hytten med en kort säng hade en hjulbas på 141,5 inches. Den regelbundna hytten med en lång säng hade en hjulbas på 131,5 inches. Den regelbundna hytten med en kort säng hade en hjulbas på 117,5 inches. Titta på mätningarna för axelavstånd, kan du se att 1991 GMC Sierra förlängd hytt med lång säng var den största lastbilstillverkaren i serien.
Längd

Ett inslag som sätter modeller av 1991 GMC Sierra pickup lastbilar från varandra var den totala längden av de olika modeller av samma lastbil. Återigen, var 1991 GMC Sierra med förlängda hytten och lång säng den största lastbilstillverkaren i serien. Den förlängda hytten GMC Sierra, med lång säng alternativet, mätt 237,1 inches i längd. Den förlängda hytten kort säng version av lastbilen mätte 218,4 inches. Den regelbundna hytten lång säng version av Sierra mätte 213,4 inches i längd. Den regelbundna hytten kort säng version av pickup mätte 194,5 inches i längd. Därför, från den kortaste till den längsta det finns en skillnad på ca 20 inches eller en och en halv meter.
Nyttolast

En av de viktigaste skäl konsumenter köper en lastbil är på grund av de saker som de kan göra med det, såsom bogsera eller dra saker. Det är där vikten av att veta bilens nyttolast eller bogsering kapacitet kommer in nyttolast alltid mäts i pounds och avgör vad lastbilen har förmågan att dra eller bogsera, så långt som vikt. Denna mätning bör inte överskridas eller det kan orsaka skador på motorn. Standarden nyttolast för förlängda hytten lång säng Sierra är 5,040 pounds. Standarden nyttolast för förlängda hytten kort säng Sierra är 3,260 pounds. Standarden nyttolast för regelbundna hytten lång säng Sierra är 5,380 pounds. Standarden nyttolast för regelbunden kan kort säng Sierra är 2,410 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114467.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.