Hur man tar bort den ramp på baksidan av en Trailer

Rampen på baksidan av en släpvagn är kopplad till släpvagnen medelst bultar , som är säkrade genom att behålla nötter . På baksidan av trailern är korta , runda rör att bultarna går genom att ansluta rampen till släpvagnen . Du kommer att behöva några grundläggande verktyg för koppla rampen från trailern , men processen är enkel . Rampen kommer att vara tung , så du kommer att behöva lite hjälp att lyfta den när du har kopplat bort den från släpet . Saker du behöver
Box skiftnyckel
kryssmejsel
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Höj trailerramp till upprätt läge och säker den på plats med hjälp av rampen låser på trailern. Ta bort muttern som håller bulten till hing med nyckeln .
2

Placera spetsen av Phillips - skruvmejsel på den lilla änden av bulten säkra rampen till släpet . Knacka på skruvmejseln med hammaren för att tvinga bulten från hing . Har din hjälpare håller rampen när du trycker bulten ut .
3

Upprepa Steg 2 för den motsatta sidan av trailerramp . När bultarna har tagits bort från trailerramp , du och din hjälpare dra rampen bort av släpvagn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113299.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.