Programmeringen Instruktioner för en fjärrkontroll i en Chrysler Sebring JXI

Chrysler Sebring JXI inkluderar bekvämligheten med ett nyckellöst system för inresa, så att du kan styra låsen och varningssystem på din bil med en enkel knapptryckning. Om du vill lägga till en extra fjärrkontroll till Sebring s keyless inresa, kan du programmera in ytterligare sändare så länge du har en fullt programmerad och funktionell fjärrkontroll för att utlösa programmeringsläget. Om du har förlorat ditt enda fjärrkontroll, kommer återförsäljaravtalet måste programmera den nya sändaren för dig. Saker du behöver
Funktionell keyless inresa fjärrkontrollen
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet för din Sebring. Stäng förardörren. Tryck på låsknappen på din funktionella avlägsna fem gånger med två sekunders fördröjning mellan varje.
2

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till "Kör". Tryck och håll nere "Lås upp"-knappen på din programmerade fjärrkontrollen. Efter fem sekunder, tryck och håll "Panik"-knappen tillsammans med "Lås upp". Vänta en hel sekund, släpp sedan knapparna.
3

Push och släpp "Lock" och "låsa upp" knapparna tillsammans på den programmerade fjärrkontrollen. Tryck in och släpp "Lock" på samma fjärrkontroll.
4

Tryck in och släpp "Lock" och "låsa upp" knapparna tillsammans på den nya fjärrkontrollen. Tryck in och släpp "Lock"-knappen på den nya fjärrkontrollen. Vrid nyckeln till "Off" och ta bort den från tändningen. Testa din nya fjärrkontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104916.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.