Hur man återställer Oljebyte på en E60 535I

Med varje ny generation serien, fast BMW ett internt kodnamn till sina modeller. Den E60 kodnamnet representerar alla 5-serien från och med 2004 till och med den nuvarande modellen året, vid tidpunkten för publiceringen. BMW introducerade 535i som ersättare för 530i. BMW utrustad E60 535i med en tillståndsbaserat serviceintervall system som larmade föraren när det behövs särskilda underhåll, inklusive tändstift byte, hytt luftfilter byte, luftfilter byte och ett oljebyte. BMW vill inget hellre än att se dig betala för att få sin serviceavdelning återställa meddelandet för påminnelse, men du kan spara lite pengar genom att återställa det själv. Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset. Tryck och släpp "start /stopp"-knappen utan att trycka ner kopplings-eller bromspedalen. Titta för tjänsten påminnelsemeddelandet under hastighetsmätaren att försvinna.
2

Håll knappen vägmätare återställs omedelbart efter gudstjänsten påminnelsen försvinner. Efter tre sekunder, titta efter en varningstriangel visas på kombiinstrumentet. Fortsätt att hålla knappen vägmätare återställs i två till tre sekunder och observera som en olja kan tända visas på kombiinstrumentet.
3

Vrid vippströmbrytare på blinkersspaken uppåt eller nedåt för att växla genom tjänsten menyn tills du kommer till "Oil Life Reset"-funktionen. Tryck och släpp "BC"-knappen på änden av blinkersspaken.
4

observerar som "Reset" visas på kombiinstrumentet skärmen. Tryck och håll nere "BC"-knappen i två till tre sekunder och titta på när en virvlande klocka emblem visas på kombiinstrumentet skärm, som visar att du återställer oljebyte påminnelse framgångsrikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133372.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.