Symtom på problem med bilen

På gång bilar kan vara det största bekvämlighet och olägenheter när det gäller att resa. Om fungerar korrekt, bilar skapar en oberoende aldrig tidigare erhållits av människan i historien. Travel är snabb, enkel och kan göras när det passar dig. Däremot kan en bil som inte fungerar korrekt vara den största huvudvärken tänkbara. Därför är det mycket viktigt att kunna diagnostisera symptom på en orolig bil innan de förvandlas till stora problem. Använd dina sinnen

Du måste kunna höra, lukta, känna och se bil frågor. Om något inte uppfyller normen då det kan vara ett potentiellt problem. Du kör bilen regelbundet så att du vet hur det ska kännas, hur det ska lukta och det buller som det gör. Du kommer också att vara medveten om något inträffar rök eller avgas som inte är normalt.
Mind Your Check-Engine Light

Detta ljus gör bil diagnostik på ett kick. Om denna lampa tänds då något inte fungerar som det var avsett att i bilen. Vad är ännu bättre är detta ljus kan förhindra större problem. Även kontrollera motorn ljuset kan komma på för något så enkelt som ett öppet tanklock, bör alltid kontrolleras ut eftersom det kan manifestera till något större. Mest fordonsindustrin butiker och delar butiker kommer att ha en scanner.
Viktiga områden

Kanske de två största säkerhetsrisk symtom är bromsar och hantering. Dessa två kan påverka säkerheten för din enhet allvarligt. Var uppmärksam på ljud som gjorts vid inbromsning och svarvning. Också vara uppmärksam på vibrationer vid bromsning och vrida samt dessa kan vara indikatorer på osäker utrustning förhållanden.
Få gå

Precis som när du vaknar på på morgonen, är en bil alltid som svagast när började. Detta kan vara en bra tid att märka problem med din motor. En varm motor kommer att fungera bättre och kommer ofta gånger döljer växande problem. Problem med att starta, accelerera, eller växling är alla viktiga frågor. Dessa frågor kommer att förvärras när bilen motorn är kall. Know Your Mätare

En dashboard har mätare som hjälper operatören att veta statusen på motorns
. Temperaturmätaren ger dig en indikation på var motortemperaturen är ett borde vara. Den varvräknare kommer att berätta hur hårt motorn fungerar. Det finns också mätare som visar oljetryck, bränslenivå, hastighet och olika andra element som ger dig en indikation på hälsan hos din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128085.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.