Hur man fixar en 1997 Ford Escort

Fastställande din Ford Focus kan vara en svår uppgift, särskilt om de symptom som din bil uppvisar är tvetydiga och svåra att identifiera. Tack och lov, kommer ditt fokus med en on-board diagnostik Systemet kallas OBD, vilket gör att du kan felsöka problem som din fokus står inför och räkna ut hur man bäst för att fixa dem. Använda koden skannern för att fixa din Focus är en enkel procedur som tar bara några minuter att slutföra. Saker du behöver
Diagnostic code scanner
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera omborddiagnos port i din Ford Focus, vanligen placerad under ratten på förarsidan.
2

Anslut streckkodsläsare verktyget till OBD-porten, sväng din Focus tändning till "Tillbehör" läge så att stereon är påslagen och resten av bilens inre elektroniken aktiverad. Addera 3

Låt koden felsökningsverktyg för att söka efter diagnostiska koder som ska matas ut när elektroniken i bilen aktiveras. Ta del av de diagnostiska koderna som visas på koden läsarens skärm.
4

Kontakta din Ford återförsäljare, en licensierad mekaniker, eller din lokala bildelar butik och be dem hjälpa dig att tolka koderna. Många bildelar butiker har böcker i-hus som gör att du kan avkoda de diagnostiska koderna, vilket kan peka dig till de specifika delar av din Focus som inte lyckas.
5

Använd information från det diagnostiska koder för att få delar att byta ut komponenter som inte lyckas, vilket indikeras av de diagnostiska koderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130403.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.