Hur man installerar ett Hood Strut på en E34

Hood struts är de små men viktiga komponenter som håller huven upp på en E34 generation BMW 5-serie. När stagen misslyckas, vilket de alltid gör med regelbunden användning, blir resultatet att något från stammen, som en golfklubba måste fastnat på plats för att hålla huven öppen när oljan håller på att kontrolleras eller något annat underhåll utförs . Följ dessa steg för att göra detta snabb reparation. Saker du behöver
skruvmejsel
Nya huva stöttor (tillgänglig från Biltema)
Visa fler instruktioner
1

Öppna BMW huva. Släppet handtaget till vänster om ratten i fotutrymmet. Placera ett basebollträ, golfklubba eller liknande styv anordning mellan motorn och huven för att hålla huven på plats under utbyte av huven strut.
2

Använd en skruvmejsel för att skjuta klippet bort av slutet av huven strut där det fäster huven. Se till att du inte tappar bort metallklämma. Ta bort sprinten som håller staget till konsolen på motorhuven.
3

Använd skruvmejseln för att skjuta klämman bort av stöttan vid den motsatta änden där den är fäst på motorrummet . Ta bort sprinten som håller staget på plats. Dra tillbaka huven strut från motorrummet. Ta huven strut på den andra sidan av huven på samma sätt.
4

Installera den nya fjäderben genom att hålla upp till huven och skjuta tappen på plats. Skjut metallklämman över stiftet så det innehar nåla fast. Montera pinnen och klämman vid den motsatta änden. Montera resterande huven strut. Öppna och stäng huven för att se till att stagen fungera fullständigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131797.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.