Hur man byter bromsarna Pads på en 1999 Passat

Senare modeller av Volkswagen Passat skulle vara utrustad med all-wheel låsningsfria bromsar, medan 1999-modellen levereras som standard med front-wheel-skivor. Bromssystemet utnyttjar ett system av bromsbelägg och rotorer, som arbetar tillsammans, för att bromsa Passat under inbromsning. Bromsarna kommer endast utföra samt de ingående komponenterna kommer att tillåta. Slitna bromsbelägg kommer att leda till en minskad broms effektivitet leder till långsammare broms respons och större stoppsträckan. Byt ut slitna bromsbelägg så snart som möjligt för att garantera säker körning. Saker du behöver
Tire block
rörtång
Jack
Jack står
12-mm
hylsnyckel Spårskruvmejsel
Bromsbelägg
bromsok kolv verktyg

Visa fler instruktioner
1

Park Passat, och stäng av motorn. Placera däck block bakom bakhjulen för att förhindra att Volkswagen från att rulla. Lossa muttrarna på framhjulen med rörtång. Lyft fordonets front med domkraft och stödja ramen på bilen med domkraften.
2

Ta bort muttrarna och ta av hjulen bort. Ta bort de två bromsok bultar med en 12-mm hylsnyckel. Lyft tjocklek från bromsok fästet, och placera den på styrningen området ovan.
3

Bänd bromsbelägg från rotorn (inuti Bromsokshållare slots) med en skruvmejsel. Byt ut elektroderna mot nya, och skjut in dem i Bromsokshållare slots.
4

Placera bromsok kolv verktyget på bromsoket. Vrid handtaget på verktyget för att tvinga kolven in i sidan av bromsoket. Ta bort verktyget när väl kolven är helt nedtryckt inom sidan av bromsoket. Placera bromsok tillbaka på bromsklossarna och rotor. Skruva i bromsok bultar, och byt hjulet.
5

Lyft Volkswagen med domkraften och ta bort domkraften. Sänk bilen till marken, och dra åt muttrarna med rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128590.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.