Min 2001 Acura MDX startar inte

Den 2001 Acura MDX namngavs av Motor Trend som Sports Utility Vehicle of the Year. Den Acura SUV hyllades som den bästa på att kombinera både sporten och nyttan av en SUV med enkel hantering och bättre bränsleeffektivitet, smidighet och lastutrymme. Om din 2001 MDX är att ha problem med att starta, kan det leda till dyra reparationer. Det finns några åtgärder du kan vidta för att avgöra vad problemet kan vara. Instruktioner
1

Öppna huven och kontrollera batteriets anslutningar. Batteri anslutningar kan lossna och orsaka en dålig anslutning. Kontrollera för att se om dina kontakter är löst och dra åt dem vid behov. Titta på batteriets noder för att se om det finns någon smuts, rost eller korrosion. Försiktigt rensa bort något på batteriet som kan hämma anslutningen. Om det finns en hel del rost, kan du behöva nagga några före rengöring.
2

Förvandla din nyckel till "On" läge men starta inte bilen. Slå på strålkastarna eller innerbelysning. Om de inte fungerar, har batteriet blivit dränerad eller har dött. Ladda eller byt ut batteriet om det behövs.
3

Titta på lamporna på instrumentbrädan kontroller. Den SUV har upplysta symboler som kommer att varna dig för potentiella problem såsom låg bränsle, låg gas eller en check engine ljus. Om en varning har utlösts, lägg sedan till bränsle eller gas som behövs. Starta om MDX.
4

Slå på SUV. Om det finns ett klickande ljud men bilen startar inte, kan din förrätt vara defekt. Om bilen startar momentant och sedan dör, observera eventuella ljud eller rörelser din SUV gör. En knackar ljud kan indikera ett problem med bränsletillförsel eller bränslepumpen. Ett ryck är typiskt tecken på en gasbrist. Lägg mer vätska om det behövs. Försök inte att köra din bil om den inte har bränsle eller olja i den, eftersom det kan orsaka allvarliga skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127836.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.