Hur man klarar Exhaust Testing

Avgassystem tester, eller utsläpp testning, är ett test som utförs på ditt fordon för att säkerställa att det inte släpper stora mängder avgaser till atmosfären. Många stater kräver bevis på att passera ett utsläpp test framför en bil kan vara registrerade eller har registreringsskyltar förnyas. Utsläpp tester är viktigt att upprätthålla rena luften i vår atmosfär och att minska vår påverkan på miljön. Med några enkla steg kan du se till att din bil passerar utsläpp tester på första försöket. Instruktioner
1

Byt olja. Om bilen körs på gammal olja, kommer avgaserna släpps innehålla större mängder gifter och får inte passera avgasprovet.
2

Byt oljefilter. Oljefiltret rengör oljan när den passerar genom bilens motor. Byte det säkerställer att oljan filtreras ordentligt och endast ren olja passerar genom systemet. Den renare oljan, är det mindre avgaser släpps.
3

Byt tändstift. Tändstiften är indikatorer på tillståndet av bilens motorer, eftersom de sträcker sig in i förbränningskammaren. Gamla tändstift kan bidra till olja påväxt, så ersätter dem låter ren olja att flöda genom motorn.
4

Byt PCV (positiv vevhusventilation) ventil. PCV-ventilen kan täppa med slam, eller gammal olja, vilket förhindrar att motorn körs på optimal nivå. En ren PCV ventil möjliggör mindre avgaser och en renare motor.
5

Ta din bil till en tune-up. En grundläggande tune-up från en professionell mekaniker ser till att din bil fungerar. Överskott avgaser kan orsakas av en mängd olika skäl - bara en professionell mekaniker kan korrekt diagnostisera ett potentiellt problem i bilens motor Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128414.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.