Hur man ersätta en förlorad 2006 Buick Key

Byta en nyckel för en 2006 Buick kan vara tidskrävande och kostsamt. De flesta 2006 Buick är utrustade med PASS-Key III-systemet, med en elektronisk transponder inbyggd i nyckeln som startar din motor. Du kan inte använda någon annan tangent för att starta fordonet. Därför kan du promenera inte ner till din lokala järnaffär och skär en ny nyckel. För att byta nyckel, måste du antingen gå till en återförsäljare eller kontakta en låssmed som kan skära nycklar för PASS-Key III-systemet. Saker du behöver
Fordonsregistreringsskatter
Vehicle titel
körkort
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din närmaste Buick återförsäljare och ordna en tid för ersätta din nyckel. För att hitta återförsäljare nära dig, besök Buick hemsida och klicka på Sök återförsäljare (se Resurser). Sätt in ditt postnummer och du kommer att få en lista över återförsäljare i ditt område. Du kommer att ådra sig avgifter för att ersätta din nyckel, och avgifterna kommer att variera mellan återförsäljarna. Du kanske vill ringa flera återförsäljare innan till ett möte.
2

Samla alla nödvändiga handlingar för mötet. Du kommer att behöva din bil registrering, din titel och dina körkort. För att göra en ny nyckel, måste du återförsäljare slutsatsen utan tvekan att du äger bilen.
3

Gå till återförsäljaravtalet på dagen för din tid och presentera all nödvändig dokumentation som styrker ägandet . Dealern kommer att skära dig en ny nyckel. Se till att du testar den nya nyckeln innan du lämnar återförsäljaravtalet för att vara säker på att det fungerar. Åstadkomma detta genom att starta motorn med din nya nyckel. Om motorn startar, fungerar nyckeln korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128101.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.