Hur man byter en förlorad nyckel för Dodge Van

Byta nyckel för din Dodge van beror på märke och årsmodell på din bil . Om nyckeln har transponder fastsatt och /eller en smart chip installerat , kan du behöva besöka din närmaste Dodge återförsäljare för ett byte . Om inte , kan du ta det extra nyckel till en låssmed för att kopiera . Saker du behöver
VIN ( Vehicle Registration Number ) katalog Reservnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera Vehicle Identification Number ( VIN ) i din Dodge van . Detta kan vara på förarens sida av instrumentpanelen , precis under huven på framsidan av din motor , eller stämplat på framsidan av din ram nära förarsidan hjul , beroende på märke och årsmodell på din bil .
< br > 2 p Om den förlorade nyckeln inte har en smart chip , ringa flera låssmeder att uppskatta priset för att ersätta din nyckel . Om den har en smart chip eller transponder , ring din Dodge återförsäljare .
3

Ta ditt körkort , titel , registrering och VIN till din Dodge återförsäljare , tillsammans med en extra nyckel om du har ett . Nyare modeller kommer sannolikt att ha en transponder i nyckeln , och endast Dodge kommer att kunna ersätta den nyckel för dig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125837.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.