Hur man tar bort en självhäftande Mirror Bakifrån

Du kan behöva ta bort din backspegeln om du uppgraderar till en annan modell, byta ut en trasig spegel eller bara vill flytta den till en annan plats för att ge dig en bättre utsikt. Det finns ett sätt att ta bort en backspegel fäst med bindemedel utan att skada vindrutan. Saker du behöver
fön eller värmepistol
Kraftig fiskelina
Razor skrapa
Adhesive Remover Review Rags
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner

1

Använd fön eller värmepistol för att värma spegeln montera höger där det fäster på vindrutan. Du söker denna värme för att mjuka upp limmet under.
2

Test spegeln varje så ofta medan du värmer det genom att försöka försiktigt flytta spegeln en aning fram och tillbaka. När du känner rörelse, fortsätta att tillämpa värme och öka kraften lite i taget. Arbetet spegeln fram och tillbaka och det kommer att släppa från vindrutan, vilket ger en hel del lim bakom.
3

Värm limmet kvar på vindrutan igen. För tjocka fläckar av lim, linda fiskelina runt fingrarna som om du fick redo att använda tandtråd och trycker fingrarna upp tätt mot vindrutan på vardera sidan av den kvarvarande limmet. Arbetet linjen under den övre kanten, och flytta linjen fram och tillbaka med tryck nedåt. Linjen kommer att skära igenom limmet och ta bort alla utom en liten rest.
4

Applicera limmet remover till återstoden och använda rakkniv skrapa försiktigt skrapa bort resten av limmet. Torka av området med en trasa och mer lim remover.
5

Rengör området med fönsterputsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124742.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.