Hur till Ändra BMW Torkare

Vindruta torkarbladen är nödvändig utrustning på någon BMW. Som torkare ålder, håller gummit som torkar regnet utanför och vindrutan ren kan torka ut och spricka, vilket resulterar i dålig prestanda. Så småningom, kan slitna torkarblad skada ens en vindruta. Att ha en ny uppsättning vindrutetorkare på din BMW gör bilen säkrare genom att öka utåt synlighet, särskilt när det regnar. BMW rekommenderar att ändra bladen en gång om året med hjälp av OEM Bosch ersättare, inte billigt eftermarknaden blad. Saker du behöver
Nya vindrutetorkare
Windex
Rags
Visa fler instruktioner
1

Dra torkararmarna upp förlänga dem på sina gångjärn.
Sida 2

Inspektera klippet som håller torkarbladet på. Detta kommer att variera beroende på år och modell, men alla Vindrutetorkare klipp är likartade.
3

Avlägsna torkarbladet genom att skjuta klämman bort av armen på torkaren. Du kan behöva rotera torkare mot eller bort från bilen för att få den att släppa från torkararmen.
4

Rengör vindrutan noga medan armar höjs bort från fönstret.

5

Matcha det befintliga klippet som håller torkaren på de clips som följer med den nya torkare. De flesta vindrutetorkare kommer att ha en mängd olika klipp att välja mellan. Välj den identiska klipp eller åtminstone mest lika. Vissa torkarna kommer att vara redo att installera.
6

Montera klämman på de nya torkarna.
7

Skjut torkare är klippet på torkararmen. Du ska här och känner och klickljud som klippet ingriper. Kontrollera att torkarbladet inte är bindande eller felaktigt installerat och är vänd åt rätt håll med gummiyta mot vindrutan.
8

Placera torkararmarna tillbaka mot vindrutan.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125165.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.