Hur till Stopp Vehicle Rust

Rost kan vara oerhört skadligt för en bil och, om de lämnas därhän, kan absolut förstöra värdet. Tangenterna är att förebygga och stoppa rost innan det blir värre. Reparera rostig-out sektioner av plåt kräver lite komplicerat arbete, men att stoppa den när det är bara början bara tar lite tid. Saker du behöver
Rust encapsulator
Stålborste
Gummihandskar
svart sprayfärg
Gummerade undercoating
Vattenslang
Visa fler instruktioner

1

Använd stålborste för att skrubba bort all ytrost från kroppen av fordonet. Detta kommer att ta bort eventuell skala innan rosten tränger längre in i ytan.
2

Spraya rost encapsulator på rostiga området. Detta stoppar rost från att gå vidare och försegla den upp. Se till att använda gummihandskar för detta, eftersom det kan bli rörigt och få produkten på huden är inte en bra idé.
3

måla över rost encapsulator efter att det har härdat med hjälp av sprayfärg. Detta kommer att lägga till en extra nivå av skydd för fordonet.
4

Spray gummerad underbeläggning på undersidan av fordonet för att förhindra framtida rost. Den gummerade produktens art gör det svårare att skada botten av fordonet, vilket kan hindra metallen från att visas efter en snabb skrapa.
5

Tvätta bilen efter att ha passerat en saltad väg området med hjälp av en slang. Saltet kan hålla sig till botten av bilen och orsaka rost, så rengör det snabbt är avgörande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124972.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.