Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Funktionerna i en 1968 Camaro

Den 1968 Camaro är en av de stora amerikanska drömmen maskiner av 1960-talet och 70-talen. Bil entusiaster överens om att den första generationens Camaros var extraordinära bilar på utsidan från deras "humla" näsa rand till de förskjutna bakre stötdämparna på 210 hk och 250 hk. Den 1968 Camaro lade grunden för sportbilar i dag. Den "Humla" dekal och bil Färger

svarta "humla" wrap-around dekal på näsan i 1968 års Camaro är en överföring från 1967, men det fanns två andra dekal alternativ , en humla version som förlängts tillbaka mot dörrarna och en annan som var flerfärgade. Den flerfärgade dekal fanns bara tillgänglig på beställnings-färgar Camaros gillar Rallye Grön, Brite Green, Le Mans Blue och Corvette Orange.
1968 Camaro Interiör

första sak en förare av en 1968 Camaro skulle märka är platsen för antändning, det var på instrumentbrädan istället för i hjulet för första gången. Dock skulle instrumentbrädan ha såg bekant eftersom det var en vadderad version av 1967 års Camaro. Den 1968 Camaro hade den nya "Astro Ventilation," vilket betyder att den inte har de små fönstren sitter på passagerarsidan och förarens fönster. Detta var också det första året som Camaro ägare kan ha säten tyg i Camaro signatur mönster av svart-och-vit jagar tanden.
Camaro Hood och vad som finns under

1968 huven skopor av SS modellerna var olika beroende på storleken på motorn. SS-350 hade tunna ribbade dekorativa skär mycket som de i 1967 års Camaro. Dock hade SS-395 två skär med simulerade carbeltion stackar. Under huven var det nya "Torque Drive Transmission" som var en "Powerglide" automatisk som manuell försköts med en stigbygel-formad shifter och ligger på konsolen mellan de två framsäten hink.
Övrigt 1968 Camaro "Highlights"

strålkastare täcker hade lite mer krom och blixt än Camaro 1967, men ännu viktigare var de vakuum-drivs i stället för el. En annan förändring 1968 var tillägget av sidan lampor i denna modell på grund av regeringens rörelse mot säkrare fordon. Dessa små, krom inramade ljus där orangefärgade nära fordonets front och rött nära den bakre för att hjälpa andra förare ser Camaro i mörker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93313.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.