Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Camaro Projekt

"projekt" bilar, dvs renoverade äldre bilmodeller, har blivit en lukrativ verksamhet. Samlare betalar ofta höga priser för populära modeller, såsom Chevrolet Camaro. Den Camaro är en av de mest populära projektbilar runt, särskilt den första av de fem generationer produceras av General Motors. Den första generationen Camaro tillverkades 1967-1969, medan den femte generationen började säljas under 2009. Oavsett om du är intresserad av Camaro projektet bilar som ett företag eller en hobby, det finns ingen brist på befintliga Camaro projekt för att få idéer från. 1967 Chevrolet Camaro cabriolet

Följ ledning av Jeff Schwartz, ägare, förare och mekaniker av Schwartz Performance. Schwartz Performance renoverat en 1967 Chevrolet Camaro cabriolet och installerade en 555 hästkrafter LS3 motor med en serpentin drivsystem, en full-frame chassi och en Tremec T56 växellåda. Schwartz fast också en sexgradig bur och uppgraderade kåpan stagning och brandvägg för att ta på sig extra muskler tillhandahålls av Corvette LS3.
Project X360 69 Camaro

Project X360 renoverat en 1969 Rally Sport Camaro för 2010 Specialty Equipment Market Association (SEMA) show. De hittade en 1969 Camaro sitter i en lada i Wedron, Illinois och helt renoverat det. Renoveringen inkluderade installation av en ProComp 427 SBC motor, en B & M TH400 växellåda, en Eaton Detroit Spring fjädring, 18-tums Rocket Racing kromade fälgar på framsidan av bilen och matchande 20-tums hjul på baksidan.


Innovator 1969 RS /SS Camaro Projekt Bil

Brewer Restaurering och prestanda, tillsammans med Year One, arbetade på en 1969 RS /SS Camaro projekt bil som hade använts av andra som en modell på sina egna Camaro projekt. Innovatören var utrustad med ett 1998 lager LS1 motor, Comp kamaxel, stötstänger, ventilfjädrar och hållare och portad 2000 LS1 topplock. Vissa delar, som den sammansatta huva och bakskärm, var skräddarsydd av Year One.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93287.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.