Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur gör jag Decode 1984 Chevy Camaro VIN Numbers?

1980, bilindustrin införa en standardiserad 17-siffriga fordonssystem Identification Number. Varje VIN är unikt för varje fordon och innehåller specifik information om fordonet, inklusive dess historia. Dessa standardiserade vins använder inte bokstäverna I, O eller Q för att undvika förvirring när man läser dem. Ett prov VIN för en 1984 Chevy Camaro är 1G1AP87H4EN100000. Saker du behöver
VIN från fordon
Visa fler instruktioner
1

VIN är på titeln av fordonet och flera fläckar på kroppen av fordonet, inbegripet den vänstra sidan av instrumentbrädan. Kontrollera att alla 17 siffror kopieras. Varje siffra har en mening.
2

Läs det första tecknet på en VIN för att identifiera det land där fordonet tillverkas. Camaros tillverkades i USA (1) och Kanada (2).
3

Verifiera den andra siffran är bokstaven G, som Chevy Camaro tillverkas av General Motors. Läs den tredje siffran för att fastställa tillverkaren. Det bör vara ett nummer, Chevy (1) eller GM i Kanada (7).
4

De kommande 5 siffror indikerar särdrag Camaro. Den fjärde siffran har bokstäver enligt följande: A för icke-passiv, B för automatiska bälten, C för uppblåsbara återhållsamhet och F för coupe. Den femte siffran är också ett brev, P för Camaro Coupe eller Z28 och bokstaven S för en Berlinetta. Sjätte och sjunde siffror är antalet 87, vilket indikerar en Sport Coupe /Camaro kropp stil.
5

nionde siffran är en kontrollsiffra används av alla tillverkare att validera VIN. Den 10: e siffran är en bokstav som anger tillverkningsår. år 1984 representeras av bokstaven E. 11th siffran anger placeringen av produktionsanläggningen, N för Norwood Ohio och L för Van Nuys Kalifornien. De sista sex siffrorna är siffror som ökar med ett för varje bil byggs på varje anläggning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93105.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.