Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Återställa en Mustang Interior

Interiör Mustang restaurering är inte bara för gamla bilar. Ofta kan en bil bara åtta eller 10 år gammal ser ut och känns nytt igen med en renoverad inredning. Ford Mustangs är en av de mest populära bilarna för att återställa. På grund av detta finns det ett överflöd av eftermarknaden inre delar och komponenter på marknaden. Lokalisera ersättningsdelar bitar för någon restaurering är normalt en utmaning, är detta inte fallet med Mustangs. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Ratchet uppsättning
Interiör grundfärg och måla
denaturerad alkohol
Stålborste
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort batteriet innan du tar bort några streck komponenter för restaurering. Detta kommer att avväpna säkerheten krockkuddar och förebygga allvarliga skador bör systemet aktiveras.
2

Unbolt och ta bort de främre sätena från bilen för att ge mer utrymme för att ersätta mattan, headliner och dörrpaneler. Dessutom är tankstreck området mer tillgängligt med framsätena ur vägen. Om åter täcker baksätet, ta bort dem genom att gå till fästskruvarna genom stammen.
3

bort dörrpanelerna. Koppla bort dörrhandtag med en skruvmejsel eller skiftnyckel, beroende på modell-året av bilen. Skruva av dörrlåset handtag för att tillåta panelerna att avlägsnas. Panelerna fäster vid dörrkarmen med clips och skruvar. Tillbaka ut de synliga skruvarna med en Phillips skruvmejsel och bänd försiktigt panelen loss med en platt skruvmejsel. Var inte alltför bekymrad över att skada klippen, de kommer att ersättas med nya under återmontering
4

Installera ett nytt streck täcker.. Den övre delen av instrumentpanelen är den mest känsliga för skador. Täcker detta avsnitt med en gjuten streck täcker är mycket billigare och snabbare än att byta ut hela streck sektion.
5

Byt det inre mattan. Nu när sätena är ute, kan mattan tas bort genom att ta bort golvlister längs ytterkanten med en skruvmejsel. Byte mattor är gjorda för att passa med olika eftermarknaden företag. Den nya mattan glider på plats och passar perfekt, behöver lite justering.
6

Täck sätena med eftermarknaden sits skinn. Till skillnad klädslar av gamla, är dagens luckor tillverkas mer som de ursprungliga sits skinn. Ta bort den befintliga beläggningen utsätter sätesramen och skum. Trä på de nya skins och fäst eller sy dem enligt tillverkarens anvisningar.
7

Installera nya dörrpaneler eller återställa de gamla. Vare metall eller plast, rengöra panelerna "exteriör med en industriell kvalitet rengöringsmedel, t.ex. denaturerad alkohol. Avlägsna lös färg med ett medium hård borste och rengör en andra gång med alkohol innan målningen. Prime och måla panelerna med fordonsindustrin inredning färg, finns på de flesta bildelar återförsäljare. Efter en tillräcklig torktid, dörrpanelerna är redo för installation.
8

tillbaka sätena med ny hårdvara. Placera baksätet på plats och fäst det med nya skruvar och brickor. Se till att bältet routing är korrekt innan åtdragning av all hårdvara. Framstolarna kommer att ställa på plats och ställer upp med de förstansade hålen i den nya mattan. Fäst sätena ner med nya bultar och anslut de elektriska kontakterna för eldrivna säten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93077.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.