Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man skall höja den bakre änden av en 1968 Torino

Höja den bakre änden av ett fordon är vanligt sätt att öka mängden utrymme inuti hjulhusen för att rymma större däck. Utan detta extra utrymme, kommer däcken skrapa mot hjulhusen när fordonet passerar över ett gupp i vägen. Den 1968 Ford Torino använder ett löv upphängningsfjäder bak. Var och en av de två bladfjädrar hålls på plats med en bygel. Tack vare sina bojor, lyfter den bakre änden av Torneå är enkel, och du kan göra det genom att byta ut de stock bojor med längre, eftermarknads enheter. Saker du behöver
2-ton jack
2-tons pallbockar
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraft kan säkert lyfta och stödja åtminstone två ton undertill centrum av axelhuset. Lyft Torino tills båda bakdäcken är minst sex inches bort från marken.
2

Placera ett par säkerheten står i stånd att stödja minst två ton under Torino rambalkar, sedan sänka Torino på läktaren med domkraft. Ta inte bort domkraften från axeln bostäder, eftersom den måste klara vikten av huset när aktien bojor tas bort.
3

Ta beståndet bygeln på ena sidan av Torino. Den övre delen av bygeln är fäst vid ramen med en enda bult, som glider genom båda halvorna av bygeln. Den nedre delen av bygeln fäster till spetsen av bladfjädern med en enda bult. Ta bort båda bultarna med en skiftnyckel, dra sedan båda sidorna av bygeln bort av bladfjädern.
4

Bolt ena änden av varje ny bygel hälften till Torinos ram med en skiftnyckel.

5

Bolt den motsatta änden av varje bygel hälften till baksidan av bladfjädern med en skiftnyckel.
6

Upprepa steg 3 till 5 för resterande schackel.

7

Sänk Torino till marken med hjälp av domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93035.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.