Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur identifierar jag en Cadillac Grille?

The Cadillac varumärke är ett av de mest kända bland bilar på marknaden idag. Också, som den näst äldsta biltillverkare i världen, har en rik historia. En aspekt som är liknande i nästan alla Cadillacs är gallret. Det är faktiskt ganska enkelt att identifiera en bil bara genom att titta på dess galler. Instruktioner
1

utseende för varumärket krönet av Cadillac. Detta vapen är i form av en sköld med en inramad mönster. De fyra rutorna i krönet finns i två utföranden som är diagonalt till sina respektive tvillingar. Det övre vänstra och nedre högra lådor av krönet har två ränder av guld som smörgås en svart rand. Den nedre vänstra och övre högra boxar har röda ränder diagonalt från varandra samt blå och vit randig rutor diagonalt från varandra. De flesta Cadillac bilar kommer att ha detta vapen i mitten av gallret.
2

Undersök sektionerad delar av gallret. Om gallret inte har Cadillac vapen, kommer det vanligtvis ändå vara uppställd i cirka 16 lådor, var och en med sin egen separata galler i det. Dessa mindre galler kommer att vara rektangulär och ungefär samma längd och bredd. Om krönet är närvarande i grillen, kommer det att finnas i mitten av grillen, vanligen i en cirkulär metall segment som skär in i mitten galler.
3

Kontrollera färgen. Färgen på en Cadillacs galler kommer nästan alltid att vara silver, trots färgen på bilen. Några av de äldre Cadillacs har svarta galler, men dessa är pre-1950 modellerna. Silvret grillen är en av de viktigaste aspekterna av nästan alla Cadillac bilar. Även om detta inte är ett universellt avgörande för Cadillac, är det en enkel sak att leta efter när du försöker identifiera en av dessa bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91361.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.