2005 Suzuki 650 Savage Specifikationer

Kännetecknas av sin smidighet och tidlös design, är från 2005 Suzuki boulevarden S40 ett nytt namn för Savage 650. Med massor av låg-range och vridmoment i mellanregistret vädjan till cruiser aficionados och med sin relativt låga vikt, är det en idealisk cykel för nybörjare. Nimble och snabb, kombinerar vibrerande prestanda med lågt underhåll för en allsidig rolig och funktionell motorcykel, passande namnet för cruising ner boulevard. Motor, växellåda och chassi

Driven av en 40-kubik-tums, eller 655,52 cc, fyrtakt, luftkyld encylindrig motor och hög massa vevaxel, Suzuki Boulevard S40 (Savage 650) ger en stark låga och medelhöga varvtal. Borrning och slaglängd är 94,0 mm x 94,0 mm. Den fem-växlad växellåda har en lättskött final rem-drivsystem för smidig växel drift.

Framvagn tillhandahålls av teleskopisk, spiralfjäder och olja dämpas gafflar med en tvilling chock, 5-vägs justerbar fjäderförspänning fjädring bak. De främre bromsarna är enkel hydraulisk skiva med mekanisk trumma bak bromsar. Addera Styling och bekvämlighet

klassiska linjer Boulevard införliva en tår bensintank med en infälld hastighetsmätare. En i ett stycke sits accenter strömlinjeformad profil. Polerat övre gaffel fäste och ekerhjul efterliknar utseendet av större kryssare. Den breda 15-tums bakhjul och smala 19-tums framdäck accentuera kryssaren temat.
Vikt och Mått

På bara 352-lbs. torrt, är Suzuki Boulevard S40 (Savage 650) snabba utanför linjen och perfekt för nybörjar ryttare eller någon som gillar ridning en lätt-till-handtag cruiser. Den låga sitthöjden på 27,6-inches förbättrar balansen faktorn för säker hantering vid låga hastigheter och en stabil motorväg rida. Boulevard är 85.8-inches lång, 28,3-inches bred och 43,5-inches hög. Hjulbasen är 58,3-inches och markfrigången är 5,3-inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99571.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.