Ford E-150 Specifikationer

Ford E-150 är en del av Fords E-serien av full storlek skåpbilar, tillgängliga för personligt och kommersiellt bruk. Den konkurrerar med andra allmännyttiga skåpbilar avsedda för mångsidighet och komfort, till exempel Chevrolet Express och Dodge Sprinter. E-serien släpps i olika olika modeller för att passa olika sittplatser kapacitet. E-150s har plats för upp till åtta personer, medan kraftigare E-350S kan utformas för att ge plats upp till 15 personer. Modeller och funktioner

2010 E-150 finns i XL, XLT och XLT trim Premium. Dessa modeller erbjuds med standardfunktioner eller med valfria uppgraderingar baserade på en köparens önskemål. E-150s är alla utrustade med swing-out dörrar passagerarsidan och 172-graders dörrar bak. XL levereras med svarta målade stötfångare, medan XL och XLT Premium har krom stötfångare. Den XLT Premium kommer också som standard med fotsteg på förarsidan och full längd passagerarsidan.

En främre luftkonditionering är standard för XL, medan hög kapacitet fram och bak luftkonditionering är standard för XLT och XLT Premium. Både XL och XLT har åtta passagerare med två framsäten hink och tre passagerare bänkar. XL har vinyl främre hinkar, medan XLT har duken kaptenens stolar. Den XLT Premium har en standard sju passagerare läderklädsel sittplatser, med kaptenens stolar på framsidan och på mitten bänken.

Två av E-150: s olika valfria funktioner är ett stöldskydd och ett navigationssystem . Navigationssystemet ingår satellitradio och resebyrå länk för att ge information om trafikinformation i realtid, väder, nyheter, bränslepriser och underhållning.
Motor och prestanda

E-150 är standard motorn är en 4,6-liters Triton V-8 med 225-hästkrafter och 286 £-fötter vridmoment. En 5,4-liters motorn är också ett alternativ, med 255 hästkrafter och 350 foot-pounds av vridmoment. Båda levereras standard med en fyra-växlad automatlåda med överväxel och är flexifuel-kapabel. Flexifuel-kapacitet, även känd som E85, medger flexibilitet i valet rak bensin eller en blandning av bensin med upp till 85 procent etanol.
Säkerhet och prissättning
< p> Säkerhetsfunktioner för alla E-150 modellerna inkluderar power fyrhjulig låsningsfria bromsar för att förhindra hjullåsning, ett däcktryck övervakningssystem (TMPS) för att säkerställa däcken är pumpade till rätt tryck och vanliga krockkuddar och säkerhetsbälten. För ytterligare säkerhet kommer XLT Premium standard med en backkamera och ett avlägset överfallslarm. Som av 2010 annonserade priser för E-150 modellerna är $ 27.970 för XL, $ 30.425 för XLT och $ 33.650 för XLT Premium. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99695.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.