Hur man identifierar Auto Emblem

Vissa bil emblem är lätta att identifiera , eftersom de bygger varumärket i logotypen . Andra auto insignier , såsom Chevrolet " fluga ", är Mercedes " tri -star " eller Lincoln " vindruta " designerna sett ofta nog att de flesta omedelbart kan känna igen dem . Andra logotyper är mer obskyra och inte ger några tydliga ledtrådar för att identifiera fordonet . Det finns flera resurser som du kan använda för att hjälpa dig att identifiera de flesta bilar . Instruktioner
1

Titta på logotypen för att se om den har bilens varumärke eller förkortning med i bilden . Ford , Kia och Jeep , till exempel använda logotyper som stavar ut varumärkets fullständiga namn . Andra logotyper , såsom de av Volkswagen , Honda och General Motors , använder förkortningar varumärke . Veta förkortningarna kan hjälpa dig att hitta logotypen lättare i en bil logotyp bildgalleri .
2

Undersök logotypen för att se om varumärket visas grafiskt i logotypen . Jaguar bilar , till exempel , använder en grafisk representation av en jaguar för sin logotyp , medan Dodge Ram bilar använder en bagge . Om du har praktisk erfarenhet av namn bilmärke, kanske du kan räkna ut logotypen om dess bildspråk är symboliskt av namnet .
3

Rita eller ta en bild av den automatiska emblem och jämför med bilder i en auto emblem galleri . Lila Helvetet och Info.org varje erbjudande en omfattande bildgalleri av över 100 bilar emblem . Chansen är stor , kommer du att kunna matcha din bil emblem till en av emblem i ett bildgalleri .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99506.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.