Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man gör en Jeep Club

Jeep, utvecklades på 1940-talet och fortfarande populär i dag, är en bil som har många beundrare och entusiaster. Eftersom det är en av de mer utmärkande fordon finns idag, är det ganska lätt att upptäcka någon med en jeep. Om du märker att du bor i ett område med många Jeep-ägare, eller vill ha ett sätt att träffa andra Jeep entusiaster, bör du överväga att göra din egen Jeep klubb. Instruktioner
1

Bestäm om din klubb kommer att vara virtuella eller ha personliga möten. Skillnaden är att en online klubb kanske kan locka fler medlemmar, men kommer att ha mindre i-person verksamhet. Dessutom kommer en offline Jeep klubb lockar främst medlemmar nära din ort.
2

Bestäm vilka regler du vill ha för din Jeep klubb. Många kräver att deras medlemmar vara minst 18 år gammal, har fordonets försäkring för deras Jeep och underteckna ett avstående skada release. Vissa Jeep klubbar kräver också årligen eller månatliga avgifter, som vanligtvis används för att finansiera klubbens aktiviteter och resor.
3

Välj ett namn för din Jeep klubb. Det enklaste sättet är att namnge den efter ditt område, såsom "Town Jeep Club" eller "Capitol City Jeep Club." Om din klubb är baserad på nätet, välj en mer inkluderande namn, till exempel "Virtual Jeeping Enthusiast Club."
4

Utveckla en PR-plan för din Jeep klubb. Till exempel kanske du vill placera flygblad i din lokala Jeep återförsäljare (med tillstånd), starta en blogg eller hemsida, dela ut ett litet vykort eller visitkort till alla Jeep-ägare du stöter på eller på Internet forum som lockar Jeep entusiaster.
5

Planera aktiviteter för klubbens medlemmar bortsett från regelbundna möten. Detta är vad som kommer att uppmuntra medlemmar att ansluta sig, särskilt om klubben bygger offline. Till exempel kan du planera utflykter till lokala eller välkända jeep spår, värd Jeep visar bil och håll endast för medlemmar evenemang familj, såsom picknick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98664.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.