Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

DIY Practice Tree för Biondo

Practice träd är de fallande lampor du ser på biltävlingar som meddelar föraren att starta sina motorer, förbereda för tävlingen och sedan ta bort. Bygg din egen praktik träd kan göras med några vanligt förekommande material från din lokala järnaffär. För dessa instruktioner, kommer vi att använda 12-volts lampor och ledningar så att du kan använda ett bilbatteri för att driva lamporna, som tillåter dig att ta detta träd med dig till banan för att hålla professionella tävlingar stil dra. Saker du behöver
4-fot BY8 fot plywoodskiva
Marker
Saw
Drill
4 vita glödlampor och uttag
6 gula glödlampor och uttag Sida 2 gröna lampor och uttag Sida 2 röda glödlampor och uttag
7 strömbrytare
häftpistol
Wiring
Bilbatteri
Visa fler instruktioner
1

Klipp din plywoodskiva på längden, vilket ger en 2-fot med 4 fots panel. Kasta eller avsätta hälften av plywoodskiva, eftersom endast en halv-ark krävs för denna applikation.
2

Rita en linje i mitten av brädan på längden, sedan dra på sju linjer, var 12 inches från sida till sida, vinkelrätt mot den långa kanten av brädet. Du bör nu ha din styrelse indelad i 16 12-tums med 12-tums rutor. Markera en 2-fot bred ände av brädet som toppen och den andra som botten.
3

Borra och montera ett vitt ljus och uttag i mitten av varje av de två rutorna på Toppen av styrelsen och etiketten dessa två boxar som "Pre-Stage" med din markör. När dessa lampor är tända, kommer förarna vet att starta sina motorer.
4

Borra och montera ett vitt ljus och uttag i mitten av båda av de två rutorna knappt de borrade två lådor och märkas i Steg 3, märka dessa två rutor "Stage." När förarna ser dessa lampor lyser de vet att loppet är på väg att börja.
5

Borra och montera ett gult ljus och uttag i mitten av varje av de sex rutorna de fyra vita lampor installeras i Steg 4. Dessa tre uppsättningar orangefärgade lampor tänds, räknar ner mot det gröna ljuset som indikerar loppet har börjat. Antingen i rutan
6

Borra och montera ett grönt ljus och uttag under den sista gula lampor . När dessa lampor är tända, börjar tävlingen.
7

Borra och montera en röd lampa och sockel i mitten av endera rutan nedanför de två gröna lampor.
8

Koppla baksidan av kortet. Staple en längd av tråd, 20 meter lång längs den vänstra sidan av ryggen på brädan med ena änden av kabeln i toppen och den andra sträcker sig nedanför botten av brädet, etikett denna tråd som "positiv". Staple annan längd på tråd, 20 meter lång längs den högra sidan av ryggen i styrelsen, och etikett detta som "negativa".
9

Installera en 12-volts strömbrytare bredvid positiva tråd på baksidan av kortet, en för vardera två side-by-side lådor med lampor. Det bör finnas sju strömbrytare installerade på baksidan av kortet.
10

Wire ihop lamporna i serien. Anslut en längd av elektriska ledningar från den positiva kabeln till strömbrytare, en från brytaren till lampan, en från glödlampan till den andra lampan bredvid och slutligen, från glödlampan till den negativa kabeln. Upprepa detta steg för alla sju rader av lampor. Du kommer att behöva klä av en liten mängd av avskärmning från de positiva och negativa kablarna för att underlätta en god elektrisk anslutning för varje uppsättning av lampor.
11

Anslut den lösa änden av den positiva ledningen till pluspolen på bilbatteriet och den lösa änden av den negativa kabeln till den negativa polen på batteriet. När du är redo att börja din ras, som står mellan de två bilarna, vända upp för att slå på "försteg" tänds. Följt av "Stage", då de tre uppsättningarna av orangefärgade lampor och slutligen de gröna lampor. När de gröna lamporna är tända förarna ska börja loppet. Vid någon tidpunkt, om du slår på de röda lamporna, skall förarna stänga av sina motorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98700.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.