Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man startar ett Car Club

En bil klubb är ett bra sätt att träffa nya människor och dela nyheter och information om en favorit åktur. Om du inte har en klubb i området, starta en egen. Överväg att göra din bil klubb specialiserade, till exempel med Ford Mustangs eller Hemi motorer, klassiska bilar eller lastbilar. Oavsett vad du väljer att hålla en bil show. Inte bara kommer du att kunna ge något tillbaka till en gemenskap av bilägare, men du kanske kan göra lite pengar för din klubb. Instruktioner
1

Bestäm vad du vill att din klubb att vara omkring. En typisk klubb kommer att fokusera på endast en typ av bil eller modell. Sedan utöka eller begränsa klubben modellen att innebära en "ålder" av fordon (Classic, New), eller typ av fordon (bil, lastbil, motorcykel). Denna funktion är mycket viktigt eftersom deltagarna kommer att ansluta baserat på deras intresse för denna aspekt av club.The syftet med en bil klubb är att träffa andra människor som tycker om samma saker som du gör.
2

Hitta en plats att träffas. En klubb kan träffas framför ett hus, i en restaurang, eller på en kommersiell fastighet som möjliggör insamling av bilar. När du är redo att vara värd för det första mötet din bil klubb kommer du vara redo att locka medlemmar.
3

få ordet ut till allmänheten om den nya klubben. Skicka ett meddelande på den lokala Biltema eller speed shop. Ett meddelande bör innehålla namnet på klubben, i fokus för klubben, och kontaktinformation. Bil klubbar som innehåller uppdaterad information på nätet, med en hemsida, ha en bättre medlemskap sign-up retur och behålla medlemmar längre. Med eller utan Internet, måste en ny bil klubb låta andra veta om vad som händer, och det bästa sättet att göra det är genom de bildelar butiker i stan.
4

hålla ett möte för klubb medlemmar och potentiella klubbmedlemmar att delta. Medlemmarna ska träffas minst fyra gånger per år. För att ha en klubb som hanterar medlemmar medlemsavgifter lämpligt, bör klubben ha en överenskommelse om regler och föreskrifter i evenemang och medlemmar. Det bästa sättet att arbeta med dessa frågor ut är de första fyra mötena. Vid årets slut klubben bör bestraffas och ackrediteras av ett nationellt club association genom att bli medlem i den större gruppen. De nationella klubbarna kan hjälpa till att informera lokala medlemmar på bra klubb förvaltning.
5

Producera en stor händelse för dina nya klubbens medlemmar och potentiella klubbmedlemmar att delta. En bil show ger alla en anledning att piffa upp sin inresa och gör dig redo att ha kul. Awards, mat, underhållning och vinster är alla en del av en bil show och var och en kan hjälpa klubben att växa. Bilen visar kan vara en monetär boom eller byst beroende på produktionen. Att ha en välskött bil visar ett par gånger om året kan göra klubben inte bara hållbart, men lönsamma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98644.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.