Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur återställa Antik Bildelar

Vintage och antik bil och klubbar lastbil, allt från den omåttligt populära Ford och Chevrolet till de oberoende som Studebaker och Hudson, har omfattande delar nät. Dessa nät kan antika fordon entusiaster inte bara att få praktiskt taget alla delar de behöver för att återställa ett fordon, men också att hitta en leverantör att tillverka delar. Nyckeln till att återställa vissa delar är att ha en ägare servicemanual att korrekt identifiera varje del och en ägare delar handbok som presenterar illustrationer av varje del. Saker du behöver
mekaniker verktygslåda inklusive hylsnycklar, skruvmejsel och tång.
Shop och reservdelar manualer
Visa fler instruktioner
1

Forskning historien om din fordon, särskilt dess märke, modell och tillbehör, eller utnämningar, att det ingår.
2

Gå en antik eller vintage bil klubb som är specifik för din bil. Utnyttja delar nätverket. Dessa klubbar har också "personal mekanik" till Mentor medlemmar på restaurering.
3

identifiera vilka delar av ditt fordon behöver restaurering. Undersök trim först. Leta efter gropfrätning och slöhet på följande: Gör och modellnamn på framskärmarna, huven prydnad, bål manus, inre och yttre dörrhandtag, navkapslar, strålkastare och svans-lampa ringar hållare, fönster gjutning och stötfångare. Dessa trim objekt är inte krom men potten metall, vilket är en billig pressgjuten zink. Använd en skruvmejsel för att bända loss listen från fordonet. Skicka den till en leverantör som specialiserat sig på potten metall restaurering för re-plating.
4

Ta tygprover av interiören headliner, sitsar och inne dörrpaneler. Många vintage fordon leverantörer kan matcha proven till exakt märke och modell av din bil. Använd den ursprungliga typen tyget för din vintage bil. De flesta pre-1960-modeller, till exempel, använder mohair eller trasa för interiören. Köp en headliner /stol /panelsats och installera headliner själv följa instruktionerna.
5

Ta bort radion från instrumentpanelen enligt instruktionerna i servicehandboken. Byt ut rören, om radion är i övrigt gott skick. En vintage radio konservator kan ge vägledning i gör-det-själv reparera, men överväga att ha en expert göra en översyn.
6

bort hastighetsmätaren, bränsle, generator och temperatur mätare från instrumentpanelen. Separera trim potten metall runt mätarna och skickar dem till re-plating. Ta bort glaset. Kontakta ett glas butik och har nya glas klippa med den gamla glaset som mall. Kontakta en säljare för att reparera eller kalibrera mätarna. När mätaren nya inställningar är klar, skicka dem till en leverantör att Refinish rattarna och behov till de ursprungliga specifikationerna. Klubbens delar nätverk kan hjälpa dig med denna uppgift.
7

bort motordelar för utbyte. Ersätt inte återställa, varje del med en ny. Däremot är det viktigt att du håller de ursprungliga fabriksinställningarna målade logotyper, nitade plattor och taggar metalldelar på dessa delar. Ta bort dessa objekt med en skruvmejsel eller tång eller ha en automatisk återställning expert göra jobbet åt dig. Tillverkning av nya plattor eller taggar kan vara nödvändig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98433.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.