Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Vilka är farorna med hyra en bil?

Leasing en bil är i princip betalar en månatlig hyra för att använda fordonet för ditt val. Leasing ett fordon är ofta marknadsförs som "mer bil för mindre pengar" och kan kräva mindre köpslående innan du kan köra iväg i en ny bil. Leasing ett fordon har vissa fördelar, men förarna bör faktor i sina nya bilar beslut några av farorna med leasing. Avsluta ett hyresavtal Tidigt
p Om du vill eller behöver för att avsluta ett hyresavtal före tidpunkten för uppsägningen av hyresavtalet, betalar du extremt höga böter och avgifter. Återförsäljaravtalet som du hyr bilen, för att skydda sig mot förluster, ställer höga straff som incitament för att hålla dig från att säga upp hyresavtalet i förtid.
Extra körsträcka Avgifter

leasingavtal ange en körsträcka nummer som du inte ska överstiga under leasingperioden. Om du kör mer än denna körsträcka, betalar du en avgift för varje mil över inställt värde. Detta begränsar din användning av fordonet, eftersom du kommer alltid att vara försiktig med hur många resor du kan och hur många miles du reser.
Högre försäkring

Försäkring priser är generellt högre för leasade fordon. Detta beror på att du har något eget intresse i bilen och får därför inte hänga med tillverkarens föreslagna underhåll och skötsel.
Betalningar inte lägger Equity

gjorda betalningar enligt ett hyresavtal inte lägga något eget kapital mot en konkret fordon. Vid slutet av leasingperioden du är kvar med ingenting. Om du skulle köpa bilen istället, betalningar bygga ägande eget kapital och du kan ha andrahandsvärde eller använda bilen som säkerhet för ett lån.
Slitage Avgifter

När du returnerar en hyrd bil i slutet av ditt avtal, kan generalagenten eller leasing agent ut avgifter för överdrivet slitage på fordonet. Generalagenten eller leasing agenten bestämmer vad slitage är överdrivet och vad som är normalt. Du kan göra mycket för att undvika dessa avgifter när du når den punkten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89765.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.