Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man förhandlar vid slutet av din Car Lease

I slutet av din bil leasing kan bara vara det perfekta tillfället att landa en affär. Att köpa bil kan vara en lösning om du har överskridit din hyra körsträcka tilldelning eller om bilen har överdrivet slitage och du vill undvika avgifter. Dessutom kan leasingbolaget vara ivriga att sälja bilen för att undvika att ta en förlust på att sälja den används eller grossist. Bolagets iver kan hjälpa dig att spara pengar. Du kommer att behöva förhandla med ditt leasingbolag för att få det bästa för din bil. Instruktioner
1

Hitta den återstående priset på din bil och köp-option pris i leasingavtalet. Den kvarvarande Priset är vad företaget anser vara värdet på din bil i slutet av hyresperioden. Detta pris är utgångspunkten priset för att sälja bilen till dig i slutet av hyresperioden. Köpet-alternativet priset är den extra avgiften för att du väljer att köpa bilen när hyresavtalet upphör.
2

Forskning marknadsvärdet på din bil med hjälp av guider auto prissättning som Kelley Blue Book eller Edmunds (se Resurser). Jämför marknadsvärdet till restvärdet för att avgöra hur rimligt det återstående priset är för bilen. Observera att enligt Bankrate, är det återstående priset på leasingbilar nästan alltid högre än marknadsvärdet för bilen. Kunskap om bilens verkliga värde kommer att hjälpa dig under dina förhandlingar och kommer att hjälpa dig att komma med ett tak pris du är villig att betala.
3

shoppa för auto lån om du planerar att finansiera bilen i stället betala bort det i en enda betalning. Få några lån citat, men inte be din nuvarande leasingbolaget för en offert om det gör finansieringen. Du kommer att använda den information du har samlat om lån som en förhandling verktyg.
4

Vänta ett samtal. Din leasingföretag kommer att ringa dig i förväg om din hyra utgångsdatum fråga om ni planerar att vända i bilen eller köpa den. Även om du kan ta första steget och ringa ditt leasingbolag att inleda förhandlingar, föreslår Bankrate väntar företaget att ringa dig så att du har övertaget.
5

Gör ett erbjudande. Låt företaget vet att du är villig att gå bort från bilen, särskilt om det finns ett stort gap mellan den kvarvarande priset och bilen värde. Vissa finansiella institutioner vägrar att förhandla kvarvarande priserna som regel, så ett erbjudande för mindre än det automatiskt skulle avvisas, men det skadar aldrig att försöka. Om företaget kontraproduktivt erbjuder, kan du göra samma sak. Upprepa processen tills du får ett pris du vill.
6

Begär ett köp-option avgiftsbefrielse eller nedsättning. Enligt Bankrate, är denna avgift den förhandlingsbara delen av ett hyresavtal end buyout, så använd din vilja att gå bort från bilen som incitament för företaget att avstå från denna avgift för dig.
7

Förhandla ett gynnsamt lån sikt om finansiering. Beväpnad med din information från andra långivare, avslöja din bästa erbjudandet och be företaget att slå det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89758.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.