Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Så sluta betala för en Auto Lease

Återvänder en hyrd bil innan hyresavtalet har löpt ut kan bli dyrt. Beroende på hur mycket du är skyldig, kommer du att få betala upp framför resten av hyreskontraktet och extra kostnader för underhåll, körsträcka och administration. Andra alternativ inkluderar leasing handel eller ta ut ett nytt hyresavtal på en annan bil. Överväg alla alternativ och kostnader innan du återvänder din hyrda bil. Saker du behöver
Hyresavtal Hyrd bil
Visa fler instruktioner
1

granska villkoren på din hyra. Att känna dina alternativ hjälper dig välja det bästa sättet att returnera en hyrd bil innan hyresavtalet har löpt ut.
2

tillbaka bilen till återförsäljaren. Du kan vara ansvarig för att betala av resten av hyresavtalet, har administrativa avgifter och sanktioner för att bilen återlämnas innan hyreskontraktet löpt ut.
3

Tänk leasing handel i stället för att returnera bilen till återförsäljare. Lease handel innebär undertecknandet resten av hyresavtalet till annan person. Sök utomstående leasing mäklare online eller hitta en släkting eller vän att ta över din hyra.
4

Kontakta generalagenten för att se till att det tillåter leasing trading. För att avsluta handeln, måste den person som övertar hyresavtalet har bra kredit och måste genomgå en kreditprövning.
5

hyra en annan bil från generalagenten om du inte kan hitta någon att ta över befintliga hyresavtal. Om du nyligen förlorat ditt jobb och kan inte längre råd leasingavgifterna, får återförsäljaren tillåta dig att handla i bilen efter en med en lägre månadsbetalning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89743.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.