Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

The Best Automotive Verktyg

Automotive verktyg används av både professionella och amatörer bilmekaniker för att reparera och underhålla bilar. Dessa verktyg är i allmänhet förvaras i ett garage eller verkstad tills det behövs. Även moderna bilar innehåller många specialiserade komponenter, har de grundläggande principerna för fordonsteknik förblivit densamma för ett tag. Som sådan, bör varje professionell eller amatör Handyman ha en grundläggande uppsättning verktyg till sitt förfogande. Hex Key mutterdragare

Insexnyckel skiftnycklar består av metallstavar i form av hexagonala prismor. De är vanligen böjda i rät vinkel i närheten av den ena änden. De används för att skruva och skruva sexkantiga-headed skruvar. Insexnyckel skiftnycklar kallas också insexnycklar. Nycklar kan köpas i set om många insexnycklar i olika storlekar.
Voltmeter

Voltmeters används för att testa bilbatterier. Bilbatterier kan successivt slut på laddning över tiden. En voltmeter mäter den elektriska spänningen mellan två punkter i en elektrisk krets. Om en bils batteri laddning inte bilen inte startar.
Duct Tape

Duct tape är en tuff, tjock, vattentät maskeringstejp. Silvertejp är användbart för bindande komponenter tillsammans medan du arbetar med dem. Det används också för att genomföra provisoriska reparationer på delar av bilar, såsom återfästa brutna ytterbackspeglar tills de kan repareras. Ställer
Socket

hylsnyckelsatser innehåller typiskt ett verktyg och ett stort antal utbytbara huvuden. Huvudena levereras i uppsättningen tillsammans med skiftnyckel. Spärrnycklar innehåller en spärrmekanism som gör att skiftnyckel för att enkelt rotera runt huvudet i en riktning. Detta ger användaren möjlighet att enkelt och snabbt tillämpa skiftnyckel utan att ta bort det från muttern. Hylsnyckelsatser finns även i versioner elverktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75486.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.