Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar lackskador Från Acid Rain

Surt regn orsakas när föroreningar som kväveoxider och svaveldioxid kombineras i atmosfären och kommer ner med regnet. Om du tvättar bilen när det regnade på med surt regn, kommer det typiskt ingen skada skedd till bilens lack. Om du inte kan tvätta det omedelbart, kan det finnas skador på din färg. Skadan kommer att se ut torkade vattendroppar, eller en vit ring med ett tydligt centrum. Det finns olika sätt att reparera färgen, beroende på omfattningen av skadan. Saker du behöver
Tvättmedel
Vatten
Wax
Bakpulver
1500-2000 grit sandpapper
Buffer
Foam polerplatta
Paint
Klarlack

Visa fler instruktioner
1

Inspektera omfattningen av skador på bilens lack. Det finns tre olika nivåer av skador. Den första nivån är den minst allvarliga och kommer att behöva mycket lite reparation. Det är där skadan endast är att ytan av klarlacken av bilen. Om skadan går in i klarlacken anses det nivå två skador. Skador genom klarlack och baslack betraktas nivå 3 skador.
2

Tvätta bilen. Oavsett av, hur mycket skada det, tvätta bilen är nödvändig för att få bort smuts från från surt regn och för att rensa bort det område du är på väg att reparera. När bilen har tvättats, torka den noga och sedan använda vax på det område du ska reparera.
3

Reparera billack enligt omfattningen av de skador som har uppstått. För skador bara på ytan, använd våtslippapper och försiktigt sand det skadade området.
4

Måla en klarlack för skador som har uppstått på klarlack efter att du har slipat området. Tillåt tid att torka och applicera två till tre lager som behövs.
5

måla om basecoat och klarlack när slipningen är klar om skadan är i basecoat. Låt en till två timmar mellan strykningarna och applicera två till tre basbeläggningar samt två till tre lager av klarlack.
6

Buff området med en ull putsdyna och en buffert.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74744.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.