Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Motorcykel hjulkloss Idéer

En motorcykel chock, eller stativ, är avgörande för lagring, transport, gör reparationer, och utför underhåll på din motorcykel. Det finns många olika stilar finns tillgängliga och alla har sina för-och nackdelar. Vissa är lättare att använda, mer hållbara och mer mångsidig än andra. Det finns flera alternativ när det gäller att hitta ett hjul chock för din motorcykel. Front hjulkloss
p Det finns många stilar av främre stoppklossar tillgängliga. Att behöva manövrera cykelns framdäck till säker anläggning enheten är något de alla har gemensamt. Deras olikheter är under uppförande. Du kan säkra en del på alla ytor, t.ex. ett släp eller garage golvet för säkerheten. Andra är portabel. Det är möjligt att justera vissa manuellt för hjulbredd, och för andra den chock justerar automatiskt. Med vissa trycker du bara cykeln i ramen, och den sitter plant i ramen. Men med andra, sitter framhjulet i en vagga enhet, vilket innebär att du måste trycka lite hårdare för att få däcket i. Se resurser för några exempel och granskar av främre stoppklossar.
Bak hjulkloss

Bakre stoppklossar är en konstruktion gjord för att driva den bakre delen av cykeln upp och håll den under svingarmen. Den idealiska bakhjulet chock stativ bör arbeta lätt i en rörelse. När du trycker på stativet, bör den lyfta lätt cykeln på ställningen. Bakre stoppklossar bidra till att säkra cykeln för löpande reparationer, underhåll, rengöring eller förvaring. Det finns många märken som finns, med skillnader är främst inom bygg-och uppmärksamhet på detaljer (se resurser).
Bakhjul Rollers

Rear-wheel chock montrar ge stöd via en monter på vilken du rullar cykeln. Deras design har en vinkel stativ som cykeln rullar upp på, och en inverterad mitten med rullar som håller hjulet vrida tills du stoppar det. Sedan sitter cykeln bekvämt i montern. Dessa står (se resurser) erbjuder samma förmåner som de andra två typerna av kilar, främst möjligheten att antingen parkera cykel eller utföra underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73018.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.