Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man använder ananas Leaves för Handmade Papers

Bladen av ananas är tuffa och sega, vilket leder till en stark hemmagjord papper. Denna teknik för att göra papper tar lite tid, men ett hem kök ger rätt miljö för projektet. Att veta hur man gör papper av ananas blad ger dig möjligheten att använda de flesta delar av ananas du tar hem från en livsmedelsbutik. Saker du behöver
£ 1 ananas lämnar
£ 1 strimlat papper
8 qt. BULJONGKITTEL
nonstick matlagning spray
potatisMasher Sida 2 inramade skärmar
Visa fler instruktioner
1

Tillsätt ananas blad och strimlad papper till BULJONGKITTEL. Häll i 3 liter vatten.
2

Täck grytan och låt sjuda det i två timmar. Under denna tid bladen och papper kommer att förvandlas till en markbädd pasta liknande blandning.
3

Placera en av mesh skärmar horisontellt över diskbänken så att det placeras över avloppet. Du kan få dessa på hantverktillförseldiversehandel i papper crafting sektioner. Spraya ett lager av nonstick sprej över ytan av skärmen. Detta bidrar till en nonstick struktur för att ta bort papper när det är gjort.
4

Häll slammiga och fibrösa blandningen över mitten av skärmen. Den fukt rinner från under den i vasken. Använd potatis POTATISSTÖT att sprida slammet jämnt över skärmen i en plåt form och mosa ner ordentligt för att utvisa mer vatten.
5

Täck slammet täckt skärmen med den andra skärmen. Sitt det utanför för att torka i två till tre dagar. Om du bor i en fuktig miljö, ge det en vecka eller två. Ta bort den övre skärmen och försiktigt skala bort din hemgjorda papper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63351.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.